“Kies samen met ons voor biologisch en zet een stap dichter bij een gezondere en duurzamere toekomst! “

ONZE FILOSOFIE

FRUJI is Belgisch en daar zijn we trots op!
We blijven trouw aan onze 3 waardes: kwaliteit, milieu en mens & maatschappij.

Met FRUJI willen wij de natuur en gezonde voeding een stapje dichter brengen bij de consumenten. Een hip en fris Belgisch merk met gezonde, kwaliteitsvolle en biologische producten dat ook nog eens goed is voor het milieu gecombineerd met de jarenlange ervaring in het maken van biologische vruchtensappen.

Deze mix zorgt ervoor dat wij de beste en meest smaakvolle Belgische producten garanderen die bovendien ook beter zijn voor de gezondheid.

Traditiegetrouw selecteren wij onze Belgische en 100% natuurlijke ingrediënten zorgvuldig om smaaksensaties te creëren die zorgen voor onvergetelijke en verfrissende momenten.

BIO VINDEN WIJ BELANGRIJK

 

Biologisch is meer dan een label, het is een levensstijl! Door te kiezen voor biologische producten ondersteunen wij samen de duurzame landbouw die goed is voor het milieu en voor onze gezondheid.

Biologische producten zijn 100% vrij van schadelijke pesticiden en genetisch gemodificeerde organismen (GGO’s) en andere synthetische toevoegingen, waardoor ze een gezondere en veiligere keuze zijn voor onszelf en voor de planeet.

Bij FRUJI geloven we in de kracht van biologisch en we zijn er trots op dat ons assortiment van heerlijke en verfrissende biologische limonades en sappen, gemaakt wordt met de meest verse Belgische en biologische ingrediënten.

Kies samen met ons voor biologisch en zet een stap dichter bij een gezondere en duurzamere toekomst!

 

ONE SIP CLOSER TO NATURE !