FRUJI’S BUBBLY RHUBARB

COCKTAIL

FRUJI’S BUBBLY RHUBARB

INGREDIËNTEN

100ml bruisende FRUJI Rabarber
50ml PAJOTTENLANDER ongezoet en biologisch Veenbessensap
20ml De Cort Bio Gin
1 theelepel vers limoensap
2ml agavesiroop
Aardbeien en limoen, voor de garnering
Ijsblokjes

BEREIDEN

Voeg in een kan de bruisende FRUJI Rabarber, Veenbessensap, limoensap en agavesiroop samen.
Roer goed.
Vul de glazen met ijsblokjes.

WERK AF

Giet het mocktailmengsel in de glazen over het ijs.
Garneer met aardbeien en een schijfje limoen en serveer onmiddellijk.

Geniet van uw verfrissende en bruisende FRUJI’S Bubbly Rhubarbe, met een zoete en pittige smaak die perfect is om aan te nippen op een warme dag!

1000 1000 FRUJI